Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрийському районі чоловік зарубав сокирою рідну матір

23 жовтня, приблизно о 22:00 до поліції надійшло повідомлення від 26-річного мешканця одного з сіл Стрийського району про те, що він після повернення додому виявив у будинку тіло своєї 60-річної матері без ознак життя зі слідами насильницької смерті.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції та співробітники інших служб відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції. На потилиці загиблої поліцейські виявили рубані рани. Як надалі встановили медики, саме ці тілесні ушкодження і стали причиною смерті жінки.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний син загиблої, який і повідомив про «знайдене» в будинку тіло у поліцію. Того дня приблизно о восьмій годині ранку під час конфлікту він тричі вдарив свою матір сокирою в ділянку потилиці та завдав їй смертельних тілесних ушкоджень, від яких жінка померла на місці події.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ