Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрию двох неповнолітніх взяли під домашній арешт через розбійний напад

Як інформують у прес-службі Стрийського відділу поліції, у Стрию двох неповнолітніх взяли під домашній арешт через розбійний напад.

У Стрийський відділ поліції 13 січня близько 04.00 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що двоє невідомих напали на нього у його ж помешканні, завдали йому тілесних ушкоджень, заволоділи грошима у сумі десять тисяч гривень, після чого втекли. Потерпілий описав  молодих людей та зазначив, що один з них мав ніж,  яким порізав йому руку. 

Працівники поліції встановили особи зловмисників - ними виявилися двоє неповнолітніх стриян віком 16 та 17 років. 

Як встановлено у ході досудового розслідування,  молоді люди на вулиці зав’язали розмову з чоловіком та провели його додому. У помешканні вони побачили готівку, через яку між ними та господарем виникла суперечка, яка переросла у бійку. Молодики, завдавши тілесних ушкоджень власнику помешкання, забрали гроші та втекли з квартири, після чого потерпілий викликав на допомогу поліцейських.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ