Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрию спіймали розповсюджувача наркотиків

У Стрию поліцейські викрили зловмисника за підозрою у розповсюдженні наркотичних речовин.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Місцевого мешканця віком 47 років, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками, викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури. 

У листопаді 2021 року суд обрав зловмиснику, на той час підозрюваному у зберіганні та розповсюдженні наркотичних та психотропних речовин, запобіжний захід - арешт із можливістю внесення застави у сумі 190 тисяч гривень. 

Проте, після внесення застави та виходу з-під варти, чоловік повернувся до протиправної діяльності. Правоохоронці здійснили комплекс оперативних заходів і 4 лютого знову викрили його під час збуту подрібненої речовини рослинного походження зеленого кольору, схожої на "марихуану". 

Під час санкціонованого обшуку у зловмисника виявили та вилучили: речовину, схожу на наркотичну, електронні ваги, зіп-пакети для фасування та інші речові докази його причетності до вчинення кримінальних правопорушень. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили жителю Стрия про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від шести до десяти років з конфіскацією майна. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ