Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Тернополі зіткнулось чотири автівки: є загиблі і постраждалі

У автопригоді, яка трапилася в Тернополі на вулиці Будного близько 15:30, зіткнулося чотири транспортні засоби. На місце події виїжджали працівники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Тернопільській області. Про це повідомили у Поліції Тернопільської області.
Фото: Поліція Тернопільської області

Двоє пасажирів з автомобіля Жигуль загинули на місці дорожньо-транспортної пригоди, а водія та ще одного пасажира з важкими тілесними ушкодженнями госпіталізували до реанімаційного відділення. Звернулися за допомогою до медиків і інші учасники аварії.

За попередньою інформацією, водій автомобіля марки Жигуль, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з автомобілем Alfa Romeo, який зупинився на червоний сигнал світлофора. Іномарку від удару відкинуло в авто, яке стояло попереду – у Volkswagen Passat, а Жигулі продовжило рух і врізалося ще й в автомобіль Toyota.

Потерпілих доправили до лікарні. Причину аварії встановить слідство. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження відповідно до частини 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. На місці події працюють експерти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ