Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У центрі Харкова вибухнуло авто колишнього посадовця поліції

Вибух автомобіля в центрі Харкова спричинено кількома прикріпленими до автівки предметами. Про це повідомила прес-служба Харківської поліції.

"В ході огляду місця події встановлено, що пошкодження передньої частини позашляховика сталося в результаті вибуху прикріплених до авто предметів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що незначних пошкоджень зазнали сім автомобілів, які були припарковані поруч.

Інформація про те, що на вулиці Культури в Харкові вибухнула іномарка, надійшла до Шевченківського відділу поліції у понеділок близько 08:48. Постраждалих осіб немає.

За вказаною адресою негайно виїхали керівництво Головного управління Національної поліції в Харківській області та Шевченківського відділу поліції, експерти вибухо-технічного управління та слідчо-оперативна група.

На теперішній час проводяться заходи щодо встановлення усіх обставин події. Речові докази вилучені та направлені на експертизу.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне ув’язнення.

Слідчі дії тривають.

Раніше ЗМІ повідомили, що в центрі Харкова вибухнула автівка екс-заступника начальника обласної поліції, начальника відділу оперативних розробок у східному регіоні Миколи Черьомухіна. Його самого в салоні авто на момент вибуху не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ