Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Турці двоє неповнолітніх побили та пограбували чоловіка

Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
1/2
Як встановили поліцейські, 4 вересня о пів на першу ночі на майдані Тараса Шевченка у місті Турка двоє невідомих хлопців напали на перехожого, 32-річного місцевого мешканця, побили його, заволоділи мобільним телефоном та втекли. Про це повідомили 5 вересня у відділі комунікації поліції Львівської області.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та інспектори груп реагування патрульної поліції відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, розташовані в рамках програми «Безпечна Львівщина» та встановили місце перебування нападників – ними виявились місцеві мешканці віком 16 та 17 років.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ