Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Вінницькій області 22-річний хлопець задушив 22-річну дівчину: посварились

За підозрою у вбивстві 24-річної жительки Бершадського району Вінницької області працівники міліції затримали 22-річного немирівчанина. Жінка перебувала у розшуку з грудня минулого року. Знайти беззаперечний доказ – тіла вбитої жінки, міліції допомагали її односельчани. Повідомили СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

11 грудня 2013 року до Бершадського райвідділу міліції звернулась мешканка одного з сіл з заявою про те, що зникла її 24-річна дочка, мати 6-річної дитини. Востаннє мати бачила доньку, коли та поїхала з дому зі своїм знайомим на його автомобілі у невідомому напрямку.

Працівники міліції висували різні версії зникнення молодої жінки, серед яких самогубство та навмисне вбивство. Шукали її навіть у Кіровоградській області, куди вона могла поїхати у справах. Кожну з версій ретельно опрацьовували. Були опитані всі знайомі зниклої жінки. Молодий чоловік, з яким вона поїхала з дому, двічі був опитаний правоохоронцями. Він відповідав, що не знає, де вона може бути. Казав, що він її висадив з машини і вона була живою. Як розповідає заступник начальника Бершадського райвідділу міліції Олег Беспалько, чоловік пройшов перевірку на детекторі брехні, яка показала, що він бреше. Однак, працівникам міліції довелось його відпустити за браком основного доказу злочину – тіла жінки.

Майже місяць тривали пошуки матері 6-річного хлопчика. За словами начальника Бершадського РВ Олега Революка, у пошуках правоохоронцям допомагали мешканці села.

Днями неподалік сусідньої області, у трубі під польовою дорогою, працівниками міліції було знайдено тіло жінки з ознаками насильницької смерті. За висновками судмедекспертів, смерть наступила внаслідок удушення.

Розпочалася копітка робота по встановленню і пошуку зловмисника, який скоїв цей злочин. Під час проведення заходів, оперативні працівники отримали достовірну інформацію, що до злочину може бути причетний той самий 22-річний знайомий загиблої, з яким її востаннє бачила мати.

Правоохоронці знову опитали чоловіка, спочатку той заперечував свою причетність до вбивства. Але під тиском беззаперечних доказів чоловік зізнався у скоєному і розповів про події того дня.

За словами затриманого, між ним і загиблою виникла сварка під час з’ясування стосунків.

Чоловік розкаюється, каже, що сам не знає, як це сталось, проте це не звільняє його від відповідальності. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Наразі затриманому оголошено про підозру, він знаходиться в ІТТ. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ