Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У війні проти України агресор використовує до 370 тисяч військових

За останніми даними, для участи в бойових діях проти України рф кинула до 48 бригад та 122 полків, окупаційні сили налічують близько 315 формувань.
Фото ілюстративне: Укрінформ

Проти українських військ ворог використовує близько 369 000 осіб особового складу та близько 5 900 одиниць важкого озброєння. Про це йдеться в офіційному каналі Military Media Center. 

"Довгострокові плани кремля за наявною інформацією залишаються незмінними — силовим шляхом схилити керівництво України до переговорів.

Для цього окупанти найближчим часом зосередять свої зусилля на веденні наступальних дій з метою витіснення Сил оборони з важливих центрів Донецької області: першочерговою метою ворога залишається Бахмут, а саме  встановлення повного контролю над цим містом; також противник продовжуватиме спроби захопити інші міста регіону Авдіївку та Мар’їнку", — ідеться у повідомленні.

Разом з цим, проведення незабаром наступальних дій ворога з білоруського напрямку виглядає вкрай малоймовірним. Однак агресор продовжить тримати під загрозою масованих ракетних ударів об’єкти цивільної та військової інфраструктури України.

"Таким чином, росія продовжує повномасштабну збройну агресію і, виходячи з останньої інформації, не відмовляється від планів знищення України як самостійної держави. Зокрема, ворог скеровує зусилля для виходу на адміністративний кордон Донецької області, а також утримання під контролем тимчасово окупованих територій. 

Фіксується, що для цього російські війська підсилили своє сухопутне угруповання на один полк", — додають в Military Media Center.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ