Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Запоріжжі чоловік привласнив авіакомплектуючі на мільйон

Чоловік у змові зі службовими особами привласнив комплектуючих та деталей до літаків на майже мільйон гривень
фото Офісу генпрокурора

Правоохоронці викрили учасника злочинної схеми привласнення авіакомплектуючих на майже мільйон гривень.

Про це у телеграмі повідомив Офіс генпрокурора.

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя місцевому мешканцю повідомлено про підозру у привласненні чужого майна, а також у незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї (ч. 5  ст. 191, ч. 1 ст. 263 КК України). 

За даними слідства, запоріжанин, використовуючи свої знайомства серед працівників заводу з виробництва та ремонту авіадвигунів, налагодив систематичний вивіз із його території авіазапчастин поза контролем служби охорони.

З травня 2023 року по січень 2024 року чоловік у змові зі службовими особами підприємства привласнив комплектуючих та деталей до літаків на майже мільйон гривень.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваного та осіб, причетність яких до протиправної діяльності наразі перевіряється, вилучено гроші, банківські картки, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, чорнові записи, авіаобладнання, зброю.

Досудове розслідування – Нацполіція України, оперативний супровід – ДСР Нацполіції України. За сприяння дирекції з безпеки АТ «МОТОР СІЧ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ