Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Кримінал

Удари по Херсонщині: поранено 2 поліцейських і 4 цивільних

Загалом по населених пунктах Бериславського району військові рф із літаків скинули дев’ять керованих авіабомб
фото Нацполіції

Унаслідок ударів по Херсонщині поранено двох поліцейських і чотирьох цивільних. Поліція документує злочини рф за минулу добу.

Про це у телеграмі повідомила Нацполіція.

Військові рф здійснили артилерійський обстріл Дніпровського. В результаті вибуху снаряда був пошкоджений приватний будинок, його 63-річна власниця отримала вибухову травму, закриту черепно-мозкову травму, осколкове поранення ноги.

У Бериславському районі  в населеному пункті Львове ворог скерував безпілотний летальний апарат на службовий автомобіль поліції. В результаті незначні травми отримав 50-річний поліцейський, а транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень. Також від вибуху безпілотника тяжкі травми отримав 54-річний житель Милового.

В Шляховому у результаті вибуху керованої авіабомби акубаротравму отримав 27-річний працівник поліції. Крім цього, ворог атакував КАБами Зміївку, Червоний Маяк і Берислав.

Ворог з артилерії обстріляв Садове. Від влучання ворожого снаряду був зруйнований приватний будинок. А 63-річний чоловік, який проживає в оселі, отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

Загалом по населених пунктах Бериславського району військові рф із літаків скинули дев’ять керованих авіабомб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ