Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

UNITED24 запустила віртуальні прогулянки містами, що постраждали від війни

На сайті можна здійснити віртуальні оглядини міст України, що зазнали руйнувань внаслідок російських атак.
Скриншот

Про це повідомляє видання “MediaSapiens”.

Благодійна ініціатива з підтримки України UNITED24 за допомогою інтерактивного сайту показує наслідки ворожої агресії у шести містах, зокрема у Києві, Ірпені, Харкові, Ізюмі, Чернігові та Сумах. Сайт працює у режимі перегляду вулиць.

«Всі ми знаємо сервіс Google Street View, який дозволяє пройтися вулицями будь-якого міста у світі. А чи знали ви, що вже рік Google не дає можливості оновити карти й показати зруйновані українські міста та інші жахливі наслідки російського вторгнення? — зазначено у дописі UNITED24. — Незалежна агенція And Us з Дубаю у партнерстві з UNITED24 створила сайт The Undeniable Street View, завдяки якому можна пройтися вулицями шістьох українських міст».

Внизу екрану можна обрати варіант, як виглядали міста до початку повномасштабного російського вторгнення в Україні. Також на платформі можна задонатити на відбудову України.

Нагадаємо, фандрейзингова платформа United24, ініційована президентом України Володимиром Зеленським, є основним місце збору пожертв на підтримку України. Серед амбасадорів United24 — видатні спортсмени Андрій Шевченко, Еліна Світоліна та Олександр Усик, креативний директор Balenciaga Демна, американські актори Лієв Шрайбер та Марк Гемілл, гурт Imagine Dragons, співачка та акторка Барбра Стрейзанд, астронавт Скотт Келлі та історик Тімоті Снайдер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ