Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Києві затримали директора "Еліта-Центру"

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №9 викрито та задокументовано протиправну діяльність директорів двох будівельних компаній, які свого часу організували фінансову піраміду із продажу нерухомості «Еліта центр». Про це повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.

Встановлено, що директор ТОВ «Еліта центр», діючи у змові з керівником ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "ПСП ЛТД», вимагали 50 тис доларів США від власника квартири у новобудові «Еліта центр» за припинення майнового спору щодо визнання права власності на це житло.

Зловмисники за вказану винагороду пропонували свою допомогу у вирішенні питання щодо не відкриття проти власника квартири цивільних справ та відклик існуючих позовів щодо права власності на це житло, яке вони самі ж реалізували кільком покупцям.

У четвер, 15 лютого, директор ТОВ «Еліта центр» був затриманий за місцем свого проживання, а його спільник - під будівлею Оболонського райсуду столиці одразу після одержання зазначених грошових коштів.

На даний час за погодження з Київською місцевою прокуратурою №9 директору ТОВ «Еліта центр» та ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "ПСП ЛТД» повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України.

Підозрюваним готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії, які проводяться спільно з працівниками УЗЕ у м. Києві Департаменту захисту економіки Національної поліції України, тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ