Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

В Одесі під управлінням СБУ стався потужний вибух

У ніч на неділю, 27 вересня, біля будівлі управління СБУ в центрі Одеси стався вибух. Як повідомила обласна міліція, о п'ятій ранку в міліцію надійшло повідомлення про те, що в центральній частині міста прогримів вибух.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. Встановлено, що в результаті вибуху пошкоджено адміністративна будівля УСБУ в Одеській області. Обставини встановлюються", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє місцеве видання "Думская", вибуховий пристрій без вражаючих елементів було приведено в дію в 4:41 ранку перед входом в спортзал в будівлі Служби безпеки на розі Єврейської та Катерининської вулиць.

В результаті вибуху пошкоджено двері, вікна і фрагменти фасаду будівлі СБУ, вибито скло, а місцями і віконні рами в будинках на прилеглих кварталах, постраждали декілька припаркованих автомобілів. Тротуари рясно посипані битим склом.

Видання зазначає, що, скоріше за все, це найпотужніший вибух з усіх, які відбувалися в Одесі за останній рік.

Експерти попередньо оцінюють потужність вибухового пристрою близько 5-7 кілограмів у тротиловому еквіваленті. Очевидці розповідають, що гучний звук був чутний у всьому центрі міста, на Слобідці, в районі Аркадії, на Пересипу. Вибуховою хвилею були вибиті вікна в будівлі 5-ї міської лікарні, розташовані більш ніж в 100 метрах від місця події.

Інформації про постраждалих в результаті вибуху в повідомленні немає.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ