Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Одесі побили прихильника антимайдану

В Одесі поліція розслідує факт побиття прихильника антимайдану, який прямував з квітами на Куликове поле, де проходив захід з нагоди річниці масових заворушень 2 травня 2014 року, - УНІАН.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, інцидент стався сьогодні вдень біля залізничного вокзалу.

«Під час словесної перепалки між двома молодими людьми і чоловіком з квітами останній дістав кілька ударів в обличчя. Подальший розвиток конфлікту було припинено правоохоронцями. Зараз всі його учасники опитані», - повідомили у відділі.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньої правової кваліфікації ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Потерпілий стверджує, що на нього напади проукраїнські активісти, відібрали квіти і побили, а активісти - що опонент допустив антиукраїнські висловлювання.

Сьогодні в Одесі посилені заходи безпеки у зв'язку з масовими акціями. 2 травня 2014 року в Одесі в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів загинули 48 людей, постраждали – близько трьохсот.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ