Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В районі проведення ООС триває вдосконалення системи медзабезпечення

Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
1/5
Як інформує прес-центр ООС, в районі проведення операції Об’єднаних сил триває вдосконалення системи медичного забезпечення українських захисників.

Днями на базі військового мобільного госпіталю в місті Покровськ на Донеччині проведено заняття з надання невідкладної екстреної допомоги пораненим та травмованим військовослужбовцям. До участі в заході залучалися начальники медичних служб військових частин, підпорядкованих оперативно-тактичному угрупованню «Схід».

Інструкторами на заняттях виступили військові лікарі мобільного госпіталю. Досвідчені фахівці поділились своїм практичним та теоретичним досвідом щодо дій під час надання першої допомоги постраждалим захисникам. Адже саме від дій бойового медика підрозділу у перші хвилини після поранення критично залежить життя та перебіг подальшого лікування військовослужбовця.
Упродовж заняття увагу учасників зосередили на наданні допомоги на всіх етапах – від першої лінії і до лікувального закладу.

Планується, що в подальшому начальники медичних служб передадуть отримані нові знання своїм підлеглим у місцях виконання бойових завдань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ