Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Ужгороді прикрили підпільні цехи по виробництву побутової хімії

В Ужгороді поліція припинила діяльність підпільних цехів по виробництву побутової хімії. Правоохоронці вилучили продукції на суму понад 2,7 мільйони гривень. Про це повідомили у ГУ НП у Закарпатській області.

Контрафактну продукцію злочинці реалізовували через власні торговельні точки. Також була налагоджена мережа збуту через Інтернет.

Сьогодні, 26 липня, співробітники Управління захисту економіки в Закарпатській області та Ужгородського відділу поліції Головне управління Національної поліції в Закарпатській області та Ужгородської місцевої прокуратури провели 14 санкціонованих обшуків.

Правоохоронці вилучили понад 170 тонн контрафактних засобів побутової хімії відомих торгових марок. Вартість продукції становить понад 2,7 мільйони гривень. Крім того, чорнові записи, обладнання для виготовлення вказаної контрафактної продукції, підроблені етикетки відомих торгових марок.

Встановлюються особи, які також можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ