Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У зоні АТО один військовий отримав бойову травму, ще одного поранено

Унаслідок ворожого вогню поранено одного українського захисника, ще один оборонець отримав бойове травмування. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Минулої доби російсько-окупаційні війська застосували зброю, яка заборонена Мінськими домовленостями.

"На Луганському напрямку основна ворожа активність відбулася у районі Світлодарської дуги. Неодноразово зі 120-ти та 82-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах сил АТО довкола Луганського. Біля цього прифронтового населеного пункту обстріли велися близько п’яти годин.

Також у цьому районі противник застосував міномети різних калібрів та цілий арсенал піхотного озброєння на підступах до Світлодарська і Троїцького. Крім того, з мінометів калібру 82-мм, гранатометів і стрілецької зброї незаконні збройні формування обстрілювали оборонців Кримського. На інших ділянках противник порушував перемир’я біля Залізного, Малинового і Новоолександрівки.

На Донецькому напрямку, ще за світлої пори доби, загарбники провокували українських воїнів з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Тарамчука", - йдеться у повідомленні.

Загалом, минулої доби, зафіксовано 20 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ