Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Відзавтра у Львові запрацює рекрутинговий центр бригади НГУ “Азов”

Охочі можуть стати добровольцями легендарного підрозділу “Азов”, що нещодавно став штурмовою бригадою Національної гвардії України.

Фото з каналу Андрія Садового

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

"Зустрівся з бійцями штурмової бригади НГУ “Азов”. Відзавтра у Львові запрацює їхній рекрутинговий центр. Кожен охочий може стати добровольцем легендарного підрозділу",  — написав він.

У раді також мали можливість поговорити з представниками бригади про ситуацію на фронті, професійну підготовку військових та важливість якісної фізичної та психологічної реабілітації поранених.

Фото з каналу Андрія Садового

Центр рекрутингу бригади НГУ "Азов" у Львові працюватиме на вул. Пекарській, 41. Для початку охочим долучитись до бригади потрібно пройти телефонну співбесіду за номером телефону: (073) 033 43 08

"Хлопці запрошують доєднуватись до лав Азову, щоб спільно визволяти нашу землю!"  — додав Андрій Садовий. 

Фото з каналу Андрія Садового

Нагадаємо, у 2014 році "Азов" створювався як батальйон міліції Міністерства внутрішніх справ і брав участь у звільненні Маріуполя, боях за Іловайськ. У 2015 році "Азов" збільшився до полку, а згодом переформатувався в окремий загін спеціального призначення в складі 12-ї бригади НГУ.

Окрім того, "Азов" у 2015 році брав участь у Широкинській операції, у 2019 році — обороні Світлодарської дуги, у 2022 році — 86 днів оборони Маріуполя, Азовсталь, бої на південному напрямку.

У 2023 році Міністерство внутрішніх справ України розпочало формування нових штурмових бригад «Гвардія наступу», і бригада НГУ «Азов» стала однією з них.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ