Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Військового судитимуть за збут амфетаміну

До суду скеровано обвинувальний акт відносно військовослужбовця однієї з військових частин, дислокованих у Вінницькій області за незаконне придбання, зберігання, перевезення психотропних речовин, в тому числі з метою збуту (ч. 1, ч. 2 ст. 307 та ч. 2 ст. 309 ККУ). про це інформує прес-служба ДБР.
Фото: ДБР

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Слідством встановлено, що військовослужбовець протягом червня-грудня 2019 року систематично збував стороннім особам амфетамін вартістю 700 гривень за 1 грам. 

18 грудня 2019 року військовослужбовця було затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України - після чергового продажу психотропної речовини. За місцем його проживання було проведено обшук, під час якого виявлено порошкоподібну речовину з вмістом амфетаміну та наркотичний засіб канабіс.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала військова прокуратура Вінницького гарнізону Центрального регіону України. Оперативний супровід – Вінницьке управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. 

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 8500 грн заплатить хуліган за стрілянину у торговельному центрі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ