Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Військовослужбовець Держприкордонслужби погорів на "відкаті"

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/3
Як повідомили 28 серпня Гал-інфо у прес-службі Держприкордонслужби, військовослужбовець прикордонного відомства погорів на "відкаті".

У прикордонному відомстві триває очищення лав від нечистих на руку співробітників Держприкордонслужби. Одного з таких поціновувачів "легкого заробітку" було викрито на Одещині.

Факт вимагання та одержання неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів в сумі 10 тис. грн службовою особою Білгород-Дністровського прикордонного загону зафіксовано сьогодні, 28 серпня. Офіцер відділення проходження служби особовим складом відділу кадрів у таку суму оцінив вирішення питання щодо своєчасного нарахування та здійснення виплати одноразової грошової допомоги у розмірі 36 000 грн колишньому військовослужбовцю Білгород-Дністровського прикордонного загону.

Документування правопорушення відбулося за процесуального керівництва Військової прокуратури Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України, слідчими Другого слідчого відділу СУ ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області та відділу ВВБ по Білгород-Дністровському прикордонному загону ГВ ВВБ "Південь" ДПСУ в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України.

Наразі військовослужбовцю Держприкордонслужби повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ