Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Військовослужбовців Дрогобиччини нагородили орденами «За мужність» посмертно

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
Трьох військовослужбовців з Дрогобиччини посмертно нагородили орденами "За мужність". Овчаренко Дмитро, Білокур Назарій, Аваненко Роман загинули, захищаючи Україну. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, орденами «За мужність» III ступеня посмертно нагородили трьох воїнів:

  • Овчаренка Дмитра Миколайовича,

  • Білокура Назарія Васильовича,

  • Аваненка Романа Вікторовича.

Нагороди рідним військових, удостоєних цього звання посмертно, ордени вручили у День Соборності України.

«Щирі співчуття рідним! Це великий біль для нас, для всієї України. В пам’ять про наших Героїв маємо згуртовано працювати як на полі бою, так і в тилу. Коли ми, українці з різних регіонів, разом працюємо, боремося з окупантами, створюємо знакове і важливе, тоді ми і є соборні. Заради цього воює наша країна і наші Захисники, заради спільної цілі – незалежної, демократичної й соборної України. Світла памʼять усім, чиє життя забрала війна», – зазначив начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Рідним військовослужбовців, які загинули під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, ордени вручили Степан Кулиняк разом з головою Дрогобицької районної ради Андрієм Шевкеничом та начальником Дрогобицького РТЦК та СП Миколою Лисаком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ