Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вночі напали на табір ромів біля Львова. Одна людина загинула

У суботу, 23 червня, о 23.25 до поліції надійшло повідомлення про те, що у лісовому масиві на околиці Львова група невідомих осіб у масках напала на табір, у якому проживають громадяни ромської національності. Через напад одна особа загинула, ще четверо травмовані. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Поліцейські припинили правопорушення та затримали семеро осіб, причетних до нападу..

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Подробиці нападу на своїй сторінці у Фейсбук розповіла журналіст Вікторя Балицька: "Опівночі група юнаків (16-18 років)в масках, з ножами напала на табір ромів на Трускавецькій. 24-річного рома вбито. Ще трьох: 10річного хлопчика, 30-річну жінку та 19-річного юнака - ножові пораненя. Дитина відпущена вже з лікарні - пораненя було незначне, на щастя. 

Нападників поліція затримала - це великий плюс!

З неофіційних джерел я з`ясувала, що нападники є членами угруповання «Твереза і зла молодь». Долучаю посилання на їхній каналі на ютубі. Усе зрозуміло стане. Під прицілом угруповання роми, наркозалежні і, припускаю, ще б мали бути інші категорії соціально слабких груп. 

Це прояв нацизму. І, на мою думку, є результатом толерування просочування цієї отрути в наше суспільство з боку окремих представників влади різних рівнів. А також підтримки частиною громадян таких методів. Просто завтра об’єктом нетерпимості може стати будь- хто. В тому числі той, хто вчора підтримував... 

Поліції спасибі за блискучу реакцію! 7 юнаків, які уявили себе «санітарами», затримано".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ