Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Викрили львів'янина, який виготовляв фіктивні документи ухилянтам

Організація незаконного перетину кордону військовозобов’язаним в статусі інваліда – повідомлено про підозру львів’янину. Про це повідомили в пресслужбі Прокуратури Львівщини.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 54-річному львів’янину. Йому інкримінують організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України та підроблення офіційних документів (ч. 3 ст. 332, ч. 3 ст. 358 КК України).

За даними слідства, підозрюваний під час дії воєнного стану сприяв у незаконному перетині державного кордону України. За грошову винагороду він виготовив та надалі збув військовозобов’язаному пакет фіктивних документів. Зокрема, довідку з акта огляду медико-соціальною експертною комісією та пенсійне посвідчення.

В останніх містились завідомо недостовірні відомості щодо отримання відповідної групи інвалідності.Це надавало чоловіку право безперешкодного перетину кордону.

Свої послуги він оцінив у 500 доларів США за пакет документів. «Майстерню» з виготовлення підробок фігурант облаштував у себе вдома.

За результатами проведених обшуків було вилучено пристрій для виготовлення печаток, печатки, принтери, ноутбуки та інші речові докази.

Слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні особи.

За клопотанням прокурора, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області за матеріалами Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ