Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Високопосадовця Львівської залізниці затримали на хабарництві

Затримано високопосадовця регіональної філії Львівської залізниці – вимагав 55 000 грн хабара за відпуск відпрацьованого щебню. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Львівщини.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру начальнику одного із відокремлених підрозділів Регіональної філії «Львівська залізниця» за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, підозрюваний вимагав та одержав у мешканця Львівщини неправомірну вигоду в розмірі 55 000 грн за безперешкодний відпуск відпрацьованої щебеневої суміші, без оформлення відповідних на це документів.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання хабаря.

Слідчі дії тривають, вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції області, за оперативного супроводу Управління СБУ у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ