Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Взяв товар та втік: у Львові викрили причетного до пограбування

Як повідомили 10 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, втік з товаром – поліцейські викрили зловмисника, причетного до пограбування магазину у Львові.
Фото: поліція Львівської області

8 липня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від продавця одного з магазинів, розташованого на вулиці Личаківській у Львові про те, що один з клієнтів зайшов у магазин, взяв товар та, не розрахувавшись, втік з приміщення. Затримати його працівники магазину не змогли.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники  служб Личаківського відділу поліції. Було встановлено, що зловмисник заволодів мобільним телефоном, фітнес-браслетом та іншим товаром вартістю більше чотирьох тисяч гривень.

Проведеними заходами оперативники карного розшуку встановили, що до скоєння злочину причетний раніше неодноразово судимий за майнові злочини 37-річний житель міста Львова.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України, а також обрання йому запобіжного заходу.

Максимальне покарання, що загрожує чоловіку – позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ