Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

З України в Росію виїхав «Вантаж 200» – ОБСЄ

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували в окупованій частині Луганської області фургон з написом «Вантаж 200», який перетнув українсько-російський кордон. Про це йдеться у звіті СММ з російських контрольних пунктів Гуково і Донецьк, опублікованому на сайті місії.

«6 квітня в 20:08 спостережна місія помітила зареєстрований в Україні фургон, який прибув на прикордонний пункт пропуску з України і в'їхав в Російську Федерацію. На лобовому склі фургона були написи російською мовою «Ритуальні послуги» та «Вантаж 200», – йдеться в повідомленні.

«Вантаж 200» – це відомий код, який позначає загиблих в ході бойових дій військовослужбовців.

Крім того, СММ зафіксувала, як прикордонний пункт Донецьк чотири рази перетинали карети швидкої допомоги з українськими знаками в обох напрямках. Кого-небудь, крім медперсоналу, спостерігачі в салоні не помітили.

22 лютого Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала перетин українського кордону з боку РФ вантажівкою з написом Вантаж 200.

15 лютого з моргу окупованій Горлівки в Росію були відправлені три цинкових труни з тілами військовослужбовців армії РФ.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ