Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За добу луцькі гвардійці двічі затримували громадян з ймовірними наркотиками

Минулої доби луцькі гвардійці двічі затримували громадян з ймовірними наркотичними речовинами. Один з них здійснював домашнє насилля. Про це повідомили 29 січня Гал-інфо у пресслужбі Західного територіального управління Національної гвардії України.
Фото Нацгвардія

28 січня близько 19:15 під час несення служби з охорони громадського порядку у Луцьку наряд автопатруля отримав повідомлення на планшетний пристрій про домашнє насилля. Прибувши на виклик заявниця розповіла, що чоловік 1984 року народження не віддавав їй дитину та бив їх обох. (Жінка та дитина були з явними ознаками побиття). Також вона зазначила, що у чоловіка ймовірно є наркотичні речовини та вказала на їх місцезнаходження. Військовий наряд виявив у квартирі на столі пристрій для вживання наркотиків та два згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу та співробітників сектору протидії домашньому насильству Луцького районного управління поліції. Дитину повернули матері, а ймовірні наркотичні речовини вилучили та направили на дослідження.

Цього ж дня наряд іншого автопатруля на вулиці Привокзальній під час поверхневого огляду виявив та вилучив у громадянина П. 1971 року народження шприц з прозорою речовиною, схожою на наркотичну.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові син вбив 81-річну матір.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ