Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За добу на Луганщині поліцейські вилучили п’ять гранат, тротил та зброю

За минулу добу в рамках спецзаходів, спрямованих на протидію незаконному обігу зброї, боєприпасів та вибухових речовин, поліцейські вилучили п’ять гранат, тротилову шашку, малокаліберну гвинтівку та близько 250 набоїв різного калібру, - відділ комунікації поліції Луганської області.

Під час несення служби на одному з блокпостів області поліцейські виявили та вилучили у 42-річного мешканця Кремінського району 55 набоїв калібром 7,62 мм та 200-грамову тротилову шашку.

Бійці батальйону «Луганськ-1» спільно з оперативниками Сєвєродонецького відділу поліції та співробітниками СБУ у раніше судимого 37-річного місцевого мешканця виявили та вилучили гранату «РГД-5» та запал до неї.

Оперативники Новоайдарського відділу поліції спільно з бійцями батальйону «Луганськ-1» виявили у чоловіка гранату ВОГ до підствольного гранатомета та близько 100 набоїв калібру 7,62 мм та 5️,45 мм.

Співробітники Міловського відділу поліції у місцевого мешканця вилучили обріз малокаліберної гвинтівки. Оперативники Лисичанського відділу поліції спільно з вибухотехніками ГУНП у двох місцевих мешканців виявили по гранаті «Ф-1».

Співробітники Троїцького відділу поліції спільно зі співробітниками СБУ в ході особистого огляду раніше судимого 45-річного місцевого мешканця виявили 90 набоїв калібру 5,45 мм та гранату «Ф-1» без запалу.

Вилучене спрямовано на дослідження. Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Тривають слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ