Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За хабар у сумі 20 тис. дол. судитимуть посадовця ДФС

Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
1/3
Як повідомили 1 липня у прес-службі ДБР, встановлено, що посадовець за неправомірну вигоду в розмірі $20 000 обіцяв здійснити вплив на працівників ГУ Нацполіції у Хмельницькій області щодо закриття кримінального провадження за фактом підробки документів та ухилення від сплати податків.

До суду скеровано обвинувальний акт відносно заступника начальника одного з управлінь ГУ ДФС у Хмельницькій області. Посадовець обвинувачується у одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 3692 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Слідством встановлено, що посадовець за неправомірну вигоду в розмірі 20 000 доларів США обіцяв здійснити вплив на працівників ГУ Нацполіції у Хмельницькій області щодо закриття кримінального провадження за фактом підробки документів та ухилення від сплати податків.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Хмельницької області. Оперативний супровід – управління Служби безпеки України в Хмельницькій області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 2000 до 5500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові судитимуть жінку за привласнення 158 тис. грн

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ