Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За ніч у Львові у трьох осіб виявили, ймовірно, наркотики

Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
1/3
Львівські патрульні виявили в кількох осіб, ймовірно, наркотичні речовини. Про це повідомили 3 вересня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

Вчора вдень патрульні 1 батальйону виявили у трьох осіб, ймовірно, наркотичні речовини.

Перший випадок трапився на перетині вулиць Джорджа Вашингтона та Шафарика. Чоловік поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі з поліцейськими.

Патрульні зупинили громадянина і під час спілкування з'ясували, що чоловік нетверезий. Інспектори повідомили йому, що проведуть поверхневу перевірку. Натомість, львів'янин почав проводитися агресивно та спробував втекти.

На законні вимоги патрульних, не чинити опору він не реагував. Чоловіка затримали та супроводили для встановлення обставин у Личаківський відділ поліції.

У чоловіка виявили два пакети з речовиною зеленого кольору рослинного походження. Затриманим виявився 27-річний чоловік.

Ще один випадок трапився на вулиці Городоцькій. Побачивши поліцейський екіпаж, невідомий чоловік почав втікати. Це викликало підозри у патрульних і вони прийняли рішення зупинити його.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили 92 таблетки препарату Метадон. Також, у 42-річного львів'янина було посвідчення учасника замісної терапії для наркозалежних осіб. Однак, така кількість ліків завелика для лікування. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції.

І третій випадок трапився на вулиці Пасічній. Туди патрульних викликали працівники кримінальної поліції. З їх слів, вони помітили двох підозрілих чоловіків, які, ймовірно, мають заборонені речовини.

Під час поверхневої перевірки в одного із них, а саме в 22-річного мешканця Львівщини, виявили газетний згорток в ізолюючій стрічці. В ньому було приблизно 20 грамів зеленої речовини рослинного походження. У другого чоловіка знайшли ізолюючу стрічку ідентичну тій, якою була замотана раніше загадана речовина.

Осіб запросили у Личаківський відділ поліції для встановлення обставин.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, майже два кілограми макової соломки виявили у мешканця Яворівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ