Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За останню добу у районі ООС зафіксовано 10 ворожих обстрілів

Як повідомляє прес-центр ООС, у результаті обстрілів один військовослужбовець ОС загинув, двоє отримали поранення.

Протягом поточної доби противник 10 разів порушив режим припинення вогню, сім разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, з витратою 59 мін калібрів 120 та 82 мм", - йдеться в повідомленні.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили три обстріли позицій Об'єднаних сил.

Поблизу села Широкине противник обстріляв позиції українських військових з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. У районі населеного пункту Водяне – з мінометів калібру 82 мм.

Крім того, у районі населеного пункту Лебединське окупанти здійснили обстріл зі станкових протитанкових гранатометів.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог сім разів обстріляв українських захисників.

У районі селища міського типу Троїцьке противник здійснив три обстріли українських позицій з мінометів 120-го та 82-го калібрів, озброєння бойової машини піхоти БМП-1 та автоматичних станкових гранатометів.

У районі населеного пункту Новоолександрівка окупанти двічі обстріляли українських захисників з мінометів калібру 120 мм та озброєння бойової машини піхоти.

Крім того, ворожі обстріли з мінометів 82-го калібру та ручних протитанкових гранатометів зафіксовано поблизу селища Золоте-4, зі стрілецької зброї – біля селища міського типу Зайцеве.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ