Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За п'яну різанину мешканець Львівщини сяде надовго

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури Дрогобицький відділ Нацполіції у Львівській області здійснили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заподіяння двом особам тяжких тілесних ушкоджень, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень мешканцю Львівщини загрожує до 8 років ув’язнення

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури Дрогобицьким відділом Нацполіції у Львівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заподіяння двом особам тяжких тілесних ушкоджень.

Наприкінці липня цього року мешканець м. Стебника у стані алкогольного сп’яніння під час сварки на вулиці наніс двом особам ножові поранення у ділянку живота. Одному чоловікові – один удар, а незадовго ще два іншому.

Обох потерпілих було доставлено у реанімаційне відділення Дрогобицької та Стебницької лікарень, де надано кваліфіковану медичну допомогу.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121  КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Досудове розслідування у вказаному  провадженні триває.

Довідка.

За вчинення вказаного злочину чоловікові загрожує позбавлення волі до 8 років. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ