Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За вихідні львівських прикордонників намагались підкупити шість разів

Як повідомили 31 серпня Гал-інфо у прес-службі Держприкордонслужби, протягом вихідних, було зафіксовано шість спроб давання хабарів прикордонникам Львівського загону.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Євро, гривні, британські фунти та злоті - іноземці та українці упродовж вихідних пропонували охоронцям кордону чималі суми хабарів, аби безперешкодно перетнути держрубіж.

Зокрема троє іноземців спробували таким чином потрапити в нашу країну, попри тимчасове обмеження для іноземних громадян у в’їзді в Україну відповідно до Постанову від 27 серпня 2020 р. № 757

Неправомірну вигоду подорожуючі пропонували прикордонникам у пунктах пропуску "Рава-Руська", "Краківець" та "Шегині".

Прикордонники від хабарів відмовились, натомість – проінформували співробітників Нацполіції щодо можливих ознак злочину передбаченого ч. 1 ст. 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".

Керівництво Львівського прикордонного загону звертається до усіх учасників руху – не порушуйте чинного законодавства України та не намагайтеся втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ