Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За життя полковника Коростильова медики боролись тиждень, але військовий помер

Керівництво та колектив військової прокуратури Західного регіону України висловлює глибокі співчуття рідним та близьким командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковника Євгена Коростельова, який 12 листопада зазнав порання в зоні проведення ООС.

За життя полковника Євгена Коростельова – Героя, захисника, офіцера Збройних Сил України – до останнього медики боролися 7 днів. Однак, з превеликим жалем, близько 4 ранку 19 листопада у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону перестало битися серце цього мужнього чоловіка.

У лікарні загинув полковник Євген Коростильов

У цей тяжкий час ми поділяємо горе рідних та колег-побратимів Євгена Коростельова, співчуваємо та підтримуємо в годину скорботи.

У бригаді уточнюють, що Коростельов «отримав тяжкі мінно-вибухові травми під час обходу позицій». «На жаль, оперативно надана допомога та подальші оперативні втручання не змоглим врятувати нашого командира… Це велика втрата для нас всіх. Співчуваємо рідним та близьким полковника Коростельова та розділяємо скорботу разом з ними», – повідомляє у фейсбуці «Закарпатський легіон».

Додамо, що війна на Донбасі триває від 2014 року після російської окупації Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці». За оцінками ООН, станом на 31 грудня 2018 року, унаслідок збройного конфлікту на Донбасі загинули від 12 тисяч 800 до 13 тисяч людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ