Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримали 39-річного мешканця Самбірщини, що розповсюджував наркотики

На Львівщині судитимуть зловмисника, причетного до розповсюдження наркотиків. Про це повідомили у поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

Як встановили оперативники кримінальної поліції та слідчі Самбірського районного відділу поліції, обвинувачений, мешканець району віком 39 років, систематично реалізовував нарковмісні таблетки та канабіс жителям міста Самбора та мешканцям району.

Поліцейські задокументували вісім фактів протиправної діяльності наркозбувача та, за рішенням суду, взяли його під варту.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили речові докази його причетності до вчинення кримінального правопорушення – наркотики, грошові кошти, виручені від їх продажу та інше. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ