Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Завтра Львів попрощається з захисником Ігорем Гребенем

У вівторок, 10 жовтня, Львів попрощається з захисником Ігорем Гребенем, який загинув, захищаючи Україну. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.
Фото: ЛМР

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі. 

Біографічна довідка захисника

Ігор Гребень («Шмель») (11.10.2000-05.10.2023).

Народився у селищі Колки Волинської області у родині військових.

Навчався у Ліцеї №18 Львівської міської ради. Згодом вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Під час навчання здобув військове звання «лейтенант», користувався великою повагою серед курсантів і викладачів.

Був надзвичайно доброю та справедливою людиною, готовою всім прийти на допомогу. У вільний час активно займався спортом, отримав звання чемпіона України з кікбоксингу.

Після завершення навчання в академії проходив військову службу у зоні проведення антитерористичної операції у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Вторгнення російської федерації Ігор Гребень зустрів на передовій. Виконував бойові завдання поблизу населених пунктів Сіверодонецьк, Лиман, Зарічне, Мар’їнка та здобув звання «капітан». Двічі зазнавав контузії, однак щоразу повертався на фронт до побратимів. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками, зокрема, відзнакою Президента «За оборону України».

У Ігоря Гребеня залишилися батьки та сестра.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ