Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Знайшли водія, що збив хлопця на Львівщині

На Львівщині правоохоронці розшукали водія, котрий скоїв наїзд на пішохода та втік з місця події, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Працівники Сколівського відділення поліції опитали водія-винуватця ДТП та відкрили за фактом наїзду на пішохода кримінальне провадження.

Дорожньо-транспорна пригода сталась в ніч з 14 на 15 січня у селищі Славське Сколівського району. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 18-річного місцевого мешканця, котрий йшов узбіччям дороги. В результаті наїзду пішохід отримав «черепно-мозкову травму, політравму, мозкову кому» та був госпіталізований у реанімаційне відділення Сколівської лікарні.

Під час розшукових заходів правоохоронці встановили, що наїзд скоїв 24-річний мешканець одного з сіл району, котрий керував автомобілем «Сітроен Берлінго». Автомобіль поліцейські тимчасово затримали, водія опитали.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі призначено ряд експертиз, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ