Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зривав золоті сережки у жінок: у Львові затримали зловмисника

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування пенсіонерок. Про це повідомили 29 березня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, 31-річний львів’янин, зірвав золоті сережки у щонайменше трьох жінок. За скоєне йому загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

Пограбування були вчинені протягом березня на вулицях Кавалерідзе, Гетьмана Мазепи та Хуторівка у Львові. Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник стежив за своїми жертвами у людних місцях, зокрема, на ринках, супроводжував їх до під’їздів будинків, вичікував слушного моменту, коли поруч не було людей - тоді нападав та зривав золоті сережки з вух.

Усі потерпілі – пенсіонерки. Одна з жінок була пограбована у під’їзді, друга – при вході у будинок, третя – на вулиці неподалік дому.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції, а також співробітники управління карного розшуку та управління кримінального аналізу поліції Львівщини

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких, зокрема, опитували мешканців та вивчали записи камер відеоспостереження. Особу нападника встановлено – ним виявився 31-річний львів’янин. 28 березня він був затриманий за рішенням суду.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські вилучили речові докази причетності затриманого до вчинення пограбувань.

Слідчі за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ