Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Новий термінал львівського аеропорту готовий на 20 %

Учора, 25 червня заступник голови облдержадміністрації Володимир Губицький здійснив робочий об’їзд об’єктів ЄВРО-2012 у Львові, – повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Огляд аеропорту засвідчив значне зростання темпів будівельних робіт на ділянках будівництва перону №2 для стоянки великогабаритних літаків та нового пасажирського терміналу, - зазначив він. - На сьогоднішній день Уряд забезпечив безперебійне фінансування для об’єктів чемпіонату. Справа за будівельниками вчасно і якісно виконати роботу».

На пероні №2 завершено роботи по водопонижуючому дренажу і на 60% виконано укладання 2-х шарів георешітки і геотекстилю.

На 40% проведено роботи по влаштуванню глибинного дренажу і на 30% – по виторфовці території на продовженій частині злітно-посадкової смуги на 800 метрів.

«На цій ділянці ми зобов’язані вже найближчим часом забезпечити генпідряднику фронт робіт, що пов’язано з викупом і перенесенням гаражів в кооперативах «Автолюбитель-6» і № 12, які розташовані в межах реконструкції аеропорту, - повідомив Володимир Губицький. - Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України на сьогоднішній день викуплено 19 з 56 гаражів в АГК«Автолюбитель-6» та 31 з 261 гаража в АГК №12».

Динамічно будується новий аеровокзал пропускною спроможністю 1000 пас/год.

На цьому об’єкті вже виконано 20% всіх робіт. Встановлено 100% ростверків і фундаментних балок, 95% колон підземного поверху. Проводиться заливка монолітного перекриття між поверхами. По графіку накритий каркас основної будівлі терміналу з зовнішніми огороджувальними конструкціями буде завершено до грудня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ