Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Принц Данії вже у Львові. Має прилетіти і Платіні

Сьогодні, 13 чеврня, прикордонники у пункті пропуску Львів-аеропорт очікують на оформлення 11 чартерних рейсів з Данії, 4 з Португалії, а також чималу кількість з Республіки Польщі. В 11.28 одним з чартерних рейсів з Копенгагина прибув і принц Данії Фредерік. Повідомила прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Принц прибув в Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького разом із данськими уболівальниками чартерним рейсом «Копенгаген – Львів». На борту літака «Аеробус» була 141 особа, інформує прес-служба Державної митної служби. 

Митне оформлення Крон-принц Данії вирішив проходити разом із іншими данськими вболівальниками, скориставшись смугою спрощеного контролю «зелений коридор». Працівники митного поста «Львів-аеропорт» оперативно та без затримок провели митні процедури щодо данських вболівальників.

За попередньою інформацією, сьогодні ж після матчу він відлітає до Копенгагена.

Також, прикордонники очікують на прибуття чартерним рейсом з Варшави президента УЕФА Мішеля Платіні. Слідом за ним в інтервалі в кілька хвилин будуть приземлятися інші чартери з Копенгагена.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ