Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові провели флеш-моб до відкриття стадіону.

1/3
Сьогодні, 25 жовтня, на площі перед Львівською ратушею відбувся 5-хвилинний флеш-моб «Арена-Львів», підготовлений до відкриття стадіону до Євро-2012. В заході взяли участь близько півтисячі юних львів’ян.

Кілька десятків учнів робили різні вправи та кричали "Арена Львів!". 

За словами помічника генерального продюсера відкриття НСК «Олімпійський» та «Арена Львів» Володимира Водвуда, це дійство показало далеко не всі сценічні заготовки шоу відкриття «Арени Львів». Сьогодні було продемонстровано уривок з молодіжного флеш-мобу, який мав на меті запросити всіх українців на відкриття львівського стадіону.

«Танцювальний номер готувала команда хореографів та режисерів, серед яких відомий режисер театру «Воскресіння» Ярослав Федоришин, київська співачка Анюта Славська, хореографи Андрій Ярьомін і Євген Куликовський та не менш відомий «майденсер» - Юджин, який брав участь у шоу «Майданс», – сказав він.

Перед входом на стадіон заплановано провести преконцерт, який має розпочатись 29 жовтня о 18:00. У ньому візьмуть участь львівські артисти Андріана, Павло Табаков, Наталка Карпа, інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ