Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

П’яний екс-начальник Волинської ДАІ скоїв у Львові чотири аварії

Ввечері 15 березня у Львові п’яний екс-начальник ДАІ Волинської області Володимир Гайовий скоїв чотири ДТПА. Про це у Фейсбук повідомив Дорожній Контроль Львів.

Даємо повідомлення без змін:

«У Львові, в неділю 15 березня, близько 19:30, екс-начальник ДАІ Волинської області - Володимир Гайовий, в стані сильного алкогольного сп'яніння, скоїв 4 ДТП. Перші два ДТП були скоєні в районі вул. Панча, після чого Гайовий намагався втекти по вул. Торф'яній у Шевченківському районі Львова (біля АЗС «Укрнафта») де він скоїв ще два ДТП, вискочив з свого автомобіля та спробував покинути місце події пішим ходом. Після приїзду інспекторів ДАІ на місце події, Володимира Гайового у супроводі активістів повезли на мед-освідчення в наркодиспансер по вул. Наукова, 49. Лікарі наркодиспансеру всіляко намагалися уникнути проведення освідчення Гайового. Спочатку вони почали казати, що прилад "Драгер", яким проводять освідчення, ніби то знаходиться в неробочому стані. Пізніже, вони намагалися відкласти на інший день проведення аналізу сечі. На місце події приїхав Володимир Парасюк, під тиском якого, лікарі все-таки провели медичну експертизу та встановили, що вміст алкоголю в крові Гайового становив 3 проміле».

Згодом Дорожній контроль Львів повідомив: "В екс-начальника ДАІ Волинської області - Володимира Гайового, який вчора ввечері скоїв чотири ДТП в стані сильного алкогольного сп'яніння, відсутнє обов'язкове цивільне страхування. За даними Централізованої бази даних МТСБУ, на автомобіль Тойота ВС 3333 ВВ не оформлявся страховий поліс".


Активісти також розмістили у Мережі відео наслідків нічних пригод даівця. 


Відео - deltrix2
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ