Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Львова приїде монах-бенедиктинець, психоаналітик, письменник о. Ансельм Грюн

У лютому до Львова з триденним візитом завітає Ансельм Грюн – монах-бенедиктинець, психоаналітик, християнський письменник, автор бестселерів, економ (келар) у монастирі, духовний провідник, реколектант.Він є автором 386 опублікованих книг, які були перекладені 32-ма мовами (тираж – понад 16 млн екземплярів). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Свої книги присвячує психологічно-духовній проблематиці, зокрема порушує гендерне питання, відомі праці на тематику менеджменту. Організовує щорічно понад 200 лекцій та семінарів, на участь у яких проводиться попередній запис за 2 роки заздалегідь.

Довідка.

Народився Ансельм Грюн в 1945 році у невеликому містечку Юнкерсхаузен в центральній частині Німеччини (другим з семи дітей).

Освіта: 1967-1971 роках вивчав філософію і богослов’я у Римі, пізніше - економіку в Нюрнберзі.

Монаше життя: Після закінчення навчання в ліцеї в Вюрцбурзі в 19 років став послушником у бенедиктинському монастирі в Мюнстершварцах. Пізніше - отець, духовний провідник, реколектант.

Вагомим внеском в розвитку інфраструктури монастиря А. Грюна є душпастирська праця у Recollectio-Haus – реколекційного дому для осіб, залучених до релігійної діяльності, (священників і монахів), які переживають кризу або «вигорання» (burned out — sich erschöpft fühlen). Курс духовного відновлення в Реколекційному домі триває 3 місяці, передбачає супровід психолога і духівника, групову терапію, працю у майстернях монастиря, креативний підхід до молитви, духовне навчання.

Перша книга Ансельма Грюна вийшла у світ у 1975 році. З огляду на монаший ритм життя отець Ансельм працює над написанням творів не більше шести годин на тиждень, по 2 години щодня з вівторка до четверга.

Багатогранність його книг полягає в порушенні багатьох тем, починаючи від теми пошуку сенсу життя через внутрішній баланс, любов, гармонію та внутрішні сили, і закінчуючи темою кризи подружнього життя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ