Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Міліція перевіряє «Будрембізнес», що виграв конкурс з будівництва центру професійно-технічної служби зайнятості

Посадові особи ПП «Будрембізнес» під час конкурсу на будівництво Львівського центру професійно-технічної служби зайнятості (вартість 259,9 млн грн) подали неправдиву інформацію, на підставі якої це підприємство і було визнано переможцем. Про це йдеться у звіті ДСБЕЗ (Державної служби боротьби з економічною злочинністю) ГУ МВСУ у Львівській області за січень 2012 року.

Йдеться про злочин, передбачений ст. 358 ч. 1, 4 ККУ – підроблення документів, печаток, штампівта бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Наразі проводиться ревізія використання бюджетних коштів.

Нагадаємо, одеська фірма ПП «Будрембізнес» перемогла у тендері 19 серпня 2011 року. Вона мала збудувати навчальний корпус, корпус виробничих майстерень, гуртожиток, трансформаторну підстанцію 10/0,4кВ та зовнішні інженерні мережі до грудня 2013 року.

У тендері також брали участь три львівські будівельних підприємства. Одне з них – ТзОВ «Комерційний центр «Зевс» надало більш дешеву пропозицію, ніж ПП «Будрембізнес». Однак конкурсний комітет вирішив, що подані «Зевсом» документи не задовольняють вимоги тендеру.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ