Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Львівщині офіцер напився на патрулюванні і загубив табельну зброю, - триває досудове розслідування

В Бродах на Львівщини військовослужбовець на патрулюванні напився і загубив табельну зброю. Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Як повідомили у військовій прокуратурі, у жовтні цього року військовослужбовець військової частини з м. Броди Львівської області, старший лейтенант Р. о 9 ранку заступив в добовий наряд патрульним по військовому містечку. Для несення служби в наряді офіцеру було видано табельну зброю – пістолет та 16 набоїв до нього. Увечері того ж дня начальник патруля під час перевірки несення служби у добовому наряді виявив відсутність патрульного старшого лейтенанта Р. на маршруті патрулювання. Ужитими розшуковими заходами останнього було виявлено поблизу території військової частини у стані алкогольного сп’яніння, що підтверджено результатами відповідних медичних досліджень. При цьому табельна зброя та набої до неї були відсутні.

Досудове розслідування триває.

Ужитими прокуратурою гарнізону та командуванням військової частини розшуковими заходами пістолет та набої до нього знайдені наступного дня ввечері.

Військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону до ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 413 КК України (втрата військового майна – зброї та бойових припасів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ