Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Геніальний Ступка подякував Януковичу за кіно

Сьогодні Президент України Віктор Янукович підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про кінематографію» та інших законів України щодо підтримки виробництва національних фільмів», який має полегшити життя вітчизняного кіно, передає прес-служба глави держави.

Таке рішення Глави держави було з вдячністю сприйнято усією творчою елітою.

Народний артист України, художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Богдан Ступка прийшов на зустріч до Президента України, щоб подякувати за це рішення. Він також запросив Главу держави на святкування 90-річчя театру імені Франка, яке відзначатиметься 27 березня у Міжнародний день театру. «І актори-«франківці», і весь колектив, і я в тому числі, і дирекція запрошуємо Вас на наше свято. Будемо дуже раді бачити Президента», – зазначив Богдан Ступка.

Президент України нагадав, що під час перебування  у Шевченківському заповіднику на Чернечій горі він пообіцяв опікуватися гуманітарною сферою. «Це дуже важливо, щоб наші національні надбання, щоб наша політика сприяли об’єднанню України», - наголосив Віктор Янукович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ