Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівський футзальний клуб «Тайм» припиняє своє існування

Через фінансові проблеми львівський футзальний клуб «Тайм» у своєму нинішньому вигляді незабаром припинить існування. Про це повідомило радіо «Ера».

На початку 2011 року має бути прийняте рішення про об’єднання «Тайму» та львівської «Енергії» в одну команду. Зараз обговорюється питання про те, в якому складі, і з якою назвою нова команда продовжить виступ у чемпіонаті України з футзалу. Один з робочих варіантів назви команди – «Тайм-Енергія». У чемпіонаті України збережуться очки і позиція «Енергії», яка в турнірній таблиці розташовується вище «Тайму». Саме «Енергія» повинна стати правонаступницею команд.

Відзначимо, що 17 грудня керівництво «Тайму» на стадії чвертьфіналу прийняло рішення зняти команду з розіграшу Кубка України, володарем якого була львівська команда.

Не відбувся і матч 13-туру чемпіонату України «Тайм» – «Єнакієвець». Однак через епідемію грипу в донбаській команді.

У 2009-2010 роках «Тайм», який був створений у 2000-му, двічі поспіль вигравав чемпіонат України. «Енергія» перемагала в чемпіонаті в 2007-му. Клуб був заснований в 2001-му з ініціативи керівництва «Львівобленерго». Зараз «Енергія» посідає в турнірній таблиці чемпіонату друге, а «Тайм» – восьме місце.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ