Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів претендує на проведення етапу відбору Invictus Games - 2023

Як повідомив керівник обласного управління молоді та спорту Роман Хім'як, Львівська область претендує на проведення етапу відбору серед поранених військовослужбовців на Ігри Нескорених 2023.

"Дуже важливо, аби після поранення наші воїни знаходили у житті нові можливості та цілі, а одним з найкращих варіант реабілатіції є спорт, адже це не лише про фізичне, а й про ментальне та соціальне відновлення", - повідомив Роман Хім'як.

Зазначимо, "Invictus Games" – унікальний шанс познайомитись з близьким по духу середовищем не лише у межах країни, а й світу.

Вчора під головуванням заступника Міністра у справах ветеранів України Євгена Котика та команди Мінветеранів відбулась робоча зустріч щодо розгляду Львівщини та міста Львова зокрема, як претендента на проведення етапу національного відбору до збірної України для участі у міжнародних змаганнях серед поранених військовослужбовців Ігри Нескорених 2023 (Invictus Games), які пройдуть у німецькому місті Дюсельдорф з 9 по 16 вересня.

Львівщина вже приймала національний етап відбору на "Ігри Нескорених". Наступного року це будуть в рази більші масштаби та серйозніші виклики. Але для тих, хто захищає нашу свободу, маємо зробити максимально потужно.

"Ми маємо відповідну базу, фахівців, досвід, а головне – бажання. Звісно, для цього необхідні ресурси й відповідні умови. Зі свого боку готові максимально сприяти їх створенню", - додав Роман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ