Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На «Львівській залізниці» смертельно травмувало стрілочника

Теруправлінням Держгірпромнагляду по Львівській області створено комісії для розслідування причин та обставин нещасних випадків з працівниками ДТГО «Львівська залізниця», які сталися 22 та 24 липня, повідомила прес-служба теруправління Держгірпромнагляду по Львівській області.

У «Локомотивному депо Мукачево» 22 липня загинув черговий стрілочного поста. Буфером електропоїзда потерпілого притиснуло до воріт приміщення ТО – 4 (верстат «РАФАМЕТ), внаслідок чого він отримав смертельні травми грудей і голови. Трагедія сталася, коли працівник переставляв групу електровозів з колії на колію.

Ймовірними причинами нещасного випадку є подача електровозів при відсутньому радіозв'язку (у 70 метрах від місця події було знайдено радіостанцію чергового) та виконання маневрів з більшою кількістю електровозів, ніж це дозволено.

Того ж дня на об'єкті ФСК «Локомотив» станції Чоп впала з висоти 2,5 метри маляр - працівниця «Управління будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд № 5». Після закінчення оздоблювальних робіт фасаду вона спускалася з риштувань на землю і спіткнулась. У потерпілої перелом ребер та струс головного мозку.

24 липня отримав травму монтер колії ВП «Львівський центр механізації колійних робіт». Це сталося під час демонтажу рейкошпальної решітки козловим краном КПБ-10М, колесом якого потерпілому відрізало ступню лівої ноги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ