Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Пустомитівському районі чоловік втопився в озері «Безодня»

16 серпня о 15:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Никонковичі Пустомитівського району в місцевому озері «Безодня» під час купання втопився чоловік 1987 року народження. Загиблий був жителем с. Сердиця Пустомитівського району. Повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області.

О 17:35 тіло з води, без ознак насильницької смерті, витягнули на поверхню рятувальники Львівської центральної рятувальної водолазної служби.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням бути вкрай уважними та обережними під час відпочинку на воді!

Рятувальники нагадують, що що основними умовами безпечного відпочинку є правильний вибір і обладнання місць для купання та суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах. Відпочинок на воді допускається тільки у спеціально відведених місцевими органами влади та обладнаних для цього місцях. Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби. Купатися дозволяється в спокійну безвітряну погоду при температурі води не менше +18, повітря не нижче 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ